Cratos Mobility


23
Feb 10

Vacatures Chauffeurs

Heb je chauffeursambities, of juist al veel ervaring als chauffeur?
Houd je ervan om onderweg te zijn?
Dan past er vast en zeker een van onderstaande vacatures bij jou!

Wij hebben vacatures voor iedereen die chauffeursambities heeft, wij hebben vacatures voor (toekomstige) chauffeurs in allerlei verschillende soorten chauffeursdiensten. Je kunt bij ons aan de slag als directiechauffeur, studentchauffeur, transportchauffeur, vrachtwagenchauffeur maar ook bijvoorbeeld als parkeerbegeleider. Je komt als chauffeur bij Cratos Mobility in contact met veel belangrijke en interessante mensen uit het bedrijfsleven en andere takken van de samenleving. Als chauffeur heb je de taak om deze mensen of je lading op een veilige en snelle manier naar hun bestemming te brengen.

De vacatures die op deze site staan zijn voor mensen die er van houden onderweg te zijn.


14
Feb 10

Directiechauffeur

Directiechauffeur worden?  Of weer aan de slag als directiechauffeur?
Cratos Mobility heeft diverse vacatures voor  startende en ervaren directiechauffeurs!
Je komt als directiechauffeur in aanraking met interessante mensen en rijdt in mooie wagens. Je zult werkzaam zijn in een dynamische werkomgeving en hebt vaak ritten door heel Nederland en het buitenland.

Ben jij in het bezit van een CCV-1 diploma en eventueel een CCV-2, dan kom jij aanmerking voor een baan bij Cratos. Na een selectie waarbij je wordt getest op je sociale vaardigheden, klantgerichtheid en rijvaardigheid dan kun je aan de slag als directiechauffeur voor Cratos Mobility.

Solliciteer direct op onze directiechauffeur vacatures!


1
Feb 10

Transport/routechauffeur (kleine vrachtwagen)

Houd je er van om lekker onderweg te zijn, je eigen routes te kunnen indelen?

Kun jij ervoor zorgen dat bestellingen/producten binnen de juiste tijd op de juiste plek terecht komt? Cratos heeft doorlopend vacatures voor transportchauffeurs, zowel part als full-time.Als transportchauffeur bij Cratos Mobility ben je gedurende de hele dag bezig met het plannen, vervoeren en afleveren van pakketten voor onze klanten. Je bepaalt zelf waar en wanneer je rijdt, je bent dus eigen baas in je voertuig. Een chauffeur bij Cratos is minimaal in het bezit van een B-rijbewijs en/of C-rijbewijs. Er wordt doorgaans gereden met (bestel)bussen of kleine vrachtwagens.

Lijkt het je wat om als transportchaufffeur voor Cratos aan de slag te gaan? SOLLICITEER DIRECT op de  vacature transportchauffeur!


1
Feb 10

Vrachtwagenchauffeur:

Aan de slag als vrachtwagenchauffeur?
Cratos Mobility heeft doorlopend vacatures voor gemotiveerde en representatieve vrachtwagenchauffeurs.  Wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met een flexibele werkinstelling die zelfstandig zijn en in het bezit zijn van een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als vrachtwagenchauffeur bij Cratos Mobility  ben je in het bezit van een C-rijbewijs en eventueel E (of CCV-B vrachtwagenchauffeurdiploma). Je hebt als vrachtwagenchauffeur veel klantcontact en bent daardoor een visitekaartje van het bedrijf. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende, bent dienstverlenend ingesteld en ziet er representatief uit.

Geïnteresseerd in de vacature vrachtwagenchauffeur? Solliciteer bij Cratos Mobility voor de vacature vrachtwagenchauffeur!